Minimikvantiteter för smådelar | Content
Leverans till:
Valuta:
Språk: Deutsch English French Swedish
0 Produkter | 0,00 EUR |  TILL KASSAN
VÄLJ VIA MODELL ❯❯
Vi levererar globalt
Fraktkostnad till  US ? Fråga kundsupport
256 bit SSL-kryptering • PCI DSS compliant • snabb leverans
VÄLJ VIA VARUMÄRKE

Minimikvantiteter för smådelar

Som registrerad lagerhållare/återförsäljare hos Racing Planet omfattas vissa billiga smådelar och förbrukningsvaror av en minsta kvantitet i förhållande till ekonomi och/eller förpackningsstorlekar, samt specifikationer om minsta kvantiteter från leverantörer.

Den angivna artikelmängden kan ändras genom manuell inmatning och underskärning, i så fall tar vi ut ett artikeltillägg på 0,50 euro per artikelnummer.

Den totala summan på 0,50 euro läggs till proportionellt till antalet artiklar. Anmärkning: Det kan förekomma avrundningsskillnader i centområdet.

För vissa produktgrupper som inte är lagerhållna och som vi endast köper på kundernas begäran, t.ex. sällsynta Piaggio, Vespa OEM-reservdelar, motsvarar den minsta kvantitet som leverantören anger också den minsta kvantiteten för din kundvagn. Det är inte möjligt att sänka antalet bitar.
MITT KONTO
E-post:
Lösenord:
 
Zahlarten
INTERNATIONELLT
SOCIAL MEDIA
facebook vimeo instagram youtube snapchat

geprüfter Shop IT-Recht-Kanzlei Datenschutz Codex Comodo
Alla priser är angivna inklusive moms och exklusive fraktkostnader. Andra kostnader som eventuellt kan tillkomma är faktureringsavgift eller liknande avgifter. English Sitemap
® Alla varumärken tillhör sina respektive innehavare och används enbart i referenssyfte © Racing Planet Vertrieb GmbH 2019


* exkl. frakt