Om oss pa Racing Planet | Content
Leverans till:
Valuta:
Språk: Deutsch English French Swedish Schweiz
0 Produkter | 0,00 EUR |  TILL KASSAN
VÄLJ VIA MODELL ❯❯
Vi levererar globalt
Fraktkostnad till  US  från 34,40 EUR
Vi skickar idag om du beställer inom 1 timmar 11 minuter ²
VÄLJ VIA VARUMÄRKE

Om oss pa Racing Planet

Om oss på Racing Planet

Racing Planet grundades 2004 och är en av de ledande distributörerna av delar och tillbehör till skoter och mopeder. Med distributions- och logistikpunkter i Storbritannien, Tyskland, Polen, Sverige, Schweiz och USA levererar vi vardagsersättningsartiklar eller de finaste racingprodukterna. Våra globala logistiklösningar och vårt senaste distributionsställe i Storbritannien gör det möjligt för oss att ge dig de delar du behöver för att komma tillbaka på vägen i rekordfart. Från billiga asiatiska reservdelar till de främsta europeiska och japanska varumärkena har vi ett brett utbud tillgängligt i realtid.

Vem är vem på Racing Planet

Här kan du få en närmare titt på vilka som jobbar hos oss och vem som gör vad.

Supportengel
Support

Om du har problem med ditt fordon, undrar något om våra produkter eller bara vill ha hjälp om vilka delar du ska beställa så finns vi här för dig. Vi gör vårt bästa för att lösa dina problem och besvara dina frågor. Välkommen att höra av dig till oss :-)Lagerjungs

Lagret

Dessa vackra herrar se till att din beställning plockas, packas och skickas på snabbast möjliga och bästa sätt. Vi hanterar dagligen alla beställningar som alla våra kunder gör, både privatpersoner och återförsäljare. Så när du gör en beställning är det något av oss som behandlar den.
Einkauf
Inköp

Inköpsavdelningen har koll så att produkterna finns i lager och har kontakt med leverantörerna runt om i världen. De spanar hela tiden efter nya produkter och ser till att sortimentet är så komplett som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss om du har förslag på produkter som skulle passa vårt sortiment.
Webshopis

Mission: Internetbutiken

Detta sköna gäng har hand om Racing Planet's Internetbutik. De tar alla produktbilder, redigerar bilderna så att de är så tydliga som möjligt, skriver produkttexter och justerar fordonsinformationen om till vilka modeller produkterna passar. Fullt ös med andra ord.
Büro54
Office 54

När de inte är upptagna med management, IT eller marknadsföring så skojar de med sina kollegor, tar selfies och uppdaterar Facebook. Men de har hela tiden fullt fokus på att allt fungerar perfekt.

Buchhaltung und Personal

Ekonomi och HR

De har hela tiden full koll på siffrorna och ser till att allt fungerar inom personalen. Jobbar stenhårt från morgon till kväll. När personalen frågar om ledigt, semester eller om det behövs köpas in mer kaffe är det dessa damerna som har koll.Viola

Our feel-good Fairies

En av anledningarna till att vi gillar att gå till jobbet är Viola. Hon får alla att känna sig som hemma. Bakar magiskt goda kakor, städar och ser till att det finns färsk frukt. Gör hela tiden det där lilla extra som gör den stora skillnaden.
Azubis

Praktikanterna

Naturligtvis får vi inte glömma våra smarta, kapabla och superduktiga praktikanter. Grymt duktiga, driftiga och håller koll på de senaste så att vi håller oss uppdaterade om vad som händer och utvecklas därefter.Olsen, Hektor und Amingo

Special Agents

Dessa gör inte mycket alls. Men de håller koll på alla och ibland när man minst anar det kommer de och vill mysa lite. Väldigt äventyrslystna och de sätter en positiv prägel med sin närvaro.


Samarbeten


Några av våra samarbetspartners:

Scooter Center
Vespa, Lambretta scooter reservdelar och tillbehör.
Besök: Scooter Center

Camping-Tips.se
En bra resurs för dig som ska ut och campa. All information gällande om du ska ut på vägarna med motorcykel, men även allt som berör husbilar, husvagnar och tält.
Besök: Camping-Tips.se - Camping, husbilar, husvagnar
MITT KONTO
E-post:
Lösenord:
 
Zahlarten
INTERNATIONELLT
SOCIAL MEDIA
facebook vimeo instagram youtube snapchat

geprüfter Shop IT-Recht-Kanzlei Datenschutz Codex Comodo
Alla priser är angivna inklusive moms och exklusive fraktkostnader. Andra kostnader som eventuellt kan tillkomma är faktureringsavgift eller liknande avgifter. English Sitemap
® Alla varumärken tillhör sina respektive innehavare och används enbart i referenssyfte © Racing Planet Vertrieb GmbH 2019


* exkl. frakt