Avgassystem Yasuni R4 Carrera MAX PRO Big Bore 80cc-95cc för Aprilia RX, RS, Sherco, Fantic Motor, Yamaha, MBK TZR, Rieju, Minarelli AM6
Leverans till:
Valuta:
Språk: Deutsch English French Swedish Schweiz
0 Produkter | 0,00 EUR |  TILL KASSAN
VÄLJ VIA MODELL ❯❯
Vi levererar globalt
Fraktkostnad till  US  från 34,40 EUR
256 bit SSL-kryptering • PCI DSS compliant • snabb leverans
VÄLJ VIA VARUMÄRKE

Avgassystem Yasuni R4 Carrera MAX PRO Big Bore 80cc-95cc för Aprilia RX, RS, Sherco, Fantic Motor, Yamaha, MBK TZR, Rieju, Minarelli AM6

Artikelnr.:
YA821TB
294,12 EUR
inkl. 0% moms. Se fraktpris
Fraktvikt: 7,44 kg
Den nya generationen Yasuni R4 Carrera MAX Pro 2023 för racing och high-end cylindrar från 80cc till 95cc lämplig för modeller med Minarelli AM6 motor.

Föregångaren avgassystemet är Carrera R4 MAX som återigen reviderats och vidareutvecklats av Yasunis tekniker. Resultatet är en absolut högklassig produkt!

Det nya flaggskeppet i Yasunis produktsortiment! Carrera R4 MAX Pro-avgassystemet är utformad för mopeder med Minarelli AM6-motorer som är utrustade med en cylinder med stor cylinderstorlek på 80 cc till 95 cc. Enligt Yasuni täcker den beräknade resonanslängden den vanligaste tidtagningen för AM6-cylindrar med hög prestanda. R4 Carrera MAX Pro visar sin prestanda från mitten av varvtalsområdet och ökar den långt upp i det övre varvtalsområdet.

Carrera R4 MAX Pros bakre ljuddämpare har en svart aluminiumfinish med lasergraverad Yasuni R4-skrift och är exklusiv för R4-serien.
Avgassystemet är inte lackat och har därför istället en lätt oljeläggning. För att förhindra för tidig korrosion rekommenderar vi att du håller avgassystemen rena och applicerar en tunn oljefilm regelbundet.

Slutsats: Yasuni Carrera R4 MAX Pro-avgassystemet är det perfekta tillägget för de flesta 80cc till 95cc högpresterande cylindrar.

Diameter utlopp: 32mm
Artikelnr.:
YA821TB
EAN-kod:
8404012064203
Leveransklar:
Tillfälligt Slut
Tillverkare:
Yasuni
Fraktvikt:
7,44 kg
Det finns ännu inga omdömen.
Förfrågan:
* Din e-postadress kommer endast att användas för att vi ska kunna besvara din kontaktförfrågan. All information gällande hanteringen av dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy.
Ladda ner!
 
Reservdelar och tillbehör för denna produkt:
Ljuddämpare Yasuni MAX Pro 2023 svart för Yasuni R4 Carrera MAX Pro avgassystem
 
       SLUTSÅLD  
Fraktvikt: 0,60 kg
YAZ-SIL065BTRD
82,77 EUR*
 
 
Kunder som har köpt denna produkt har även köpt följande produkter:
MITT KONTO
E-post:
Lösenord:
 
Zahlarten
INTERNATIONELLT
SOCIAL MEDIA
facebook vimeo instagram youtube snapchat

geprüfter Shop IT-Recht-Kanzlei Datenschutz Codex Comodo
Alla priser är angivna inklusive moms och exklusive fraktkostnader. Andra kostnader som eventuellt kan tillkomma är faktureringsavgift eller liknande avgifter. English Sitemap
® Alla varumärken tillhör sina respektive innehavare och används enbart i referenssyfte © Racing Planet Vertrieb GmbH 2019


* exkl. frakt